ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ισως το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να ελέγχουμε, όταν πρόκειται να αγοράσουμε προϊόντα από ένα διαδικτυακό κατάστημα, είναι η γνησιότητα τους.

Το ιδιο ισχύει και για τα φαρμακευτικά σκευάσματα, όπου εκεί η ανάγκη για γνήσια και αξιόπιστα προϊόντα είναι επιτακτική, αφού πρόκειται για την υγεία μας, και η συνέπεια του να καταναλώσουμε ένα ακατάλληλο προϊόν επιφέρει πολλούς κινδύνους.

Εμείς στην k4all έχοντας υψηλό αίσθημα ευθήνης απέναντι στους πελάτες μας, έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες φαρμάκων, όπως η Ajanta pharma,  η Fortune healthcare, και η Centurion Labratories. Εταιρείες που έχουν την έδρα τους στην Ινδια, και διανέμουν τα προϊόντα τους σε ολο τον κόσμο.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι όλα γνήσια, και η ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους είναι εγγυημένη

*ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ή ΑΠΟ ΚΙΝΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ.KAMAGRA ORAL JELLY

Το kamagra oral jelly είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα προϊόντα σιλδεναφιλης. Ακολούθησε την ιδια συνταγή του επιτυχημένου Viagra, και την εξέλιξε δημιουργώντας σιλδεναφιλη σε μορφή γέλης. Αυτή του η ιδιοτητα το εκανε ιδιαιτερα αγαπητο και δημοφιλες, (μιας και ηταν το μοναδικο βοήθημα στυτικης δυσλειτουργιας σε μορφη γελης)

Δυστυχώς όμως η μεγάλη του δημοφιλια οδήγησε και στην αντιγραφή του από χώρες που έχουν μεγάλη πείρα στο κοπιάρισμα όπως Κινα, Βουλγαρία, Τουρκιά κτλ.

Στην Ελλάδα το πρόβλημα των ”μαιμου” kamagra είναι ακόμα πιο έντονο, με αποτέλεσμα περίπου 7 στα 10 kamagra που κυκλοφορούν στην αγορά να είναι αντιγραφα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για αρκετούς λόγους. Ο βασικότερος λόγος είναι η ευκολία. Η ευκολία του να εισάγει κάποιος kamagra από Βουλγαρία, αφού εκεί υπάρχει πληθώρα μαιμου kamagra, η τιμή τους είναι πολύ καλή (περίπου μισή τιμή από το γνήσιο) και μπορείς εύκολα να τα εισάγεις, αφού προϊόντα από Βουλγαρία δεν περνάνε από τελωνείο. Το ιδιο ισχύει και για τις κόπιες από Τουρκία. Γιαυτο και στην Βόρεια Ελλάδα υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμπορίας μαιμου kamagra. Ενας άλλος λόγος είναι όπως προανέφερα η διαφορά στην τιμή, συγκριτικά με το γνήσιο και το μεγάλο περιθώριο κέρδους. Και ο τελευταίος λογος είναι η δυσκολία του να εισαχθούν γνήσια kamagra στην Ελλάδα. Όπως πιθανόν ήδη να γνωρίζεται το kamagra φτιάχνετε από την Ajanta pharma στην Ινδια. Και προϊόντα (ειδικά φαρμακευτικά) από Ινδια δεν γίνεται να εισαχθούν στην Ελλάδα χωρίς να περάσουν από τελωνείο, οπου 9 στις 10 φορες θα παρακρατηθουν από τους τελωνειακούς φορείς και δεν θα φθάσουν ποτέ στον παραλήπτη.

 Πως μπορούμε όμως εμείς να ξεχωρίσουμε ένα γνήσιο kamagra από ένα αντίγραφο;

Ευτυχώς την λύση σε αυτό το πρόβλημα μας την έδωσε η ιδια η Ajanta. Γνωρίζοντας το πρόβλημα, προχώρησε στην δημιουργία μιας νέας συσκευασίας, φακελάκι και κουτί για τον ποιο κινησημο κωδικό της, το kamagra jelly vol1 και vol2. Έτσι τώρα πλέον το νέο κουτι εχει μακρόστενο σχήμα, αντί για τετράγωνο, και τα φακελάκια είναι επίσης μακρόστενα και με σκληρή πλάτη, για ποιο εύκολο άνοιγμα και το ονομαζει easy snap pack