Αποστολή & Παράδοση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΕΛΛΑΔΑ

Όλα το προιοντα που εμαφανιζονται στον κατάλογο είναι άμεσα διαθέσιμα, γιαυτό και από την στιγμή που θα μας δώσετε την παραγγελία σας, το αργότερο σε 2 εργάσιμες ημέρες θα βρίσκονται στον χώρο σας.

Για αγορές άνω των 60,00 € και μέχρι δύο κιλά (2kg) η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα δύο κιλά (2kg) η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα και είναι 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό (προϊόντα μικρού βάρους, αλλά μεγάλου όγκου υπολογίζονται με ογκομετρικό βάρος).
Η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών (συνήθως σε 1-2 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα οριστικοποίησης της παραγγελίας. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3 εργάσιμες μέρες.
Για παραγγελίες μικρότερες των 60,00 € τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολης είναι μόνο 6,00 €.

 

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ & ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ

Οι παραδόσεις στο εξωτερικό και την Κύπρο γίνονται απο 3 εως 10 εργάσιμες μέρες με τα Ελτα courier και πάγια χρέωση μεταφορικών 10€ ή αποστολή με κουριερ επιλογής του πελάτη και πληρωμή του κόστους μεταφορικών κατά την παραλαβή του δέματος. Η αποστολή με αντικαταβολή, δεν ισχύει για την Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη